Ohjeet

Peliasun valinta

Peliasujemme mallit koostuvat neulos– ja sublimaatioasuista.

Yksittäisen seuran ja joukkueen valinta asumalliksi perustuu suurilta osin painatus- sekä väritarpeiden pohjalta. Jos painatuksien tarve on numeropainatusten lisäksi yli 3 kappaletta, niin suosittelemme sublimaatioasun valitsemista.

Painatustavoissa on eroja neulos- ja sublimaatioasujen välillä. Neulosasuissa käytetään painatustapana perinteistä lämpöprässäystä, jolloin painatuksen pintaan jää ohut kosketuspinta. Sublimaatioasuissa puolestaan painatukset värjätään suoraan asujen kankaaseen eli painatukset ovat tällöin erittäin kestäviä.

Kaikkiin asumalleihimme sisältyvät numeropainatukset selkään ja shortseihin ilmaiseksi.  

Kokotaulukko jalkapallo, salibandy, verryttelypaidat, t-paidat sekä verryttelyasut:

 

Kokotaulukko koris ja lentis, sekä niihin liittyvät verryttelytuotteet:

Tilausohje

Asutilaukset tehdään sähköpostitse tai yksinkertaisissa tilauksissa myös soittamalla.

Tilausta varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

 • Peliasun malli ja värivaihtoehto
 • Kaikki numero-, koko- ja nimitiedot on helpointa koota Excel-taulukkoon numerojärjestyksessä pienimmästä suurimpaan. Mikäli ei Exceliä tietokoneelta löydy, niin voi myös kirjoittaa kaikki koot ja numerot vaikka Wordiin tai sähköpostiviestiin.
 • Kaikki asuihin tulevat logot voit liittää sähköpostiviestin liitteeksi ja kertoa viestissä, että mihin haluatte logot painatettavan ja minkä kokoisina. Tehtaallamme on pitkä kokemus painattamisesta, joten emme välttämättä tarvitse tarkkoja senttimittoja painatusten kokoihin.
 • Logot tulee lähettää samalla kertaa, jolloin saamme koko paketin lähetettyä tehtaallemme kerralla. Mikäli joku logo puuttuu tilauksesta, niin tilausta aletaan valmistaa vasta viimeisenkin logon saavuttua.
 • Kun tilaus lähetetään tehtaallemme, niin tämän jälkeen tehtaamme graafikko tekee asuista aina pdf-luonnoksen logojen kera, ja lähetämme tämän luonnoksen aina hyväksyttäväksi asiakkaalle ennen  kuin asujen valmistus aloitetaan. Toimitusaikamme on riippuvainen siis myös siitä, kuinka nopeasti saamme hyväksyttyä mallikuvan asuista.

Tärkeitä huomioita tilauksista

–       Minimitilausmäärä asuillamme on 8 kappaletta.

–       Toimitusajat ovat neulosasuille 2-3 viikkoa ja sublimaatioasuilla 3-4 viikkoa. Sesonkiaikoina (kevät ja syksy) toimitusajat voivat olla muutaman päivän pidempiä johtuen tehtaan ruuhkista.

–       Suosittelemme lämpimästi tilaamaan ylimääräisiä vara-asuja joukkueenne käyttöön. Yksittäisten asujen tilaaminen jälkikäteen muodostuu meistä riippumattomista syistä seuralle kalliiksi ja toimitusajat saattavat venyä pitkiksi.

–       Jälkikäteen tilattavien yksittäisten kappaleiden hinnat ovat seuraavat:

 •  1-2 neulosasua, +40% alkuperäisestä hinnasta (esim. Spike 25,00 € —> 31,25 €)
 • 3-4 neulosasua, +20 % alkuperäisestä hinnasta (esim. Spike 25,00 € —-> 30,00 €)
 • 5+ neuloasua alkuperäisellä hinnalla
 • 1-2 sublimaatioasua, +50 % alkuperäisestä hinnasta (esim. Gross 37,00 € —-> 55,50 €)
 • 3-4 sublimaatioasua, +25 % alkuperäisestä hinnasta (esim. Gross 37,00 € —-> 46,25 €)
 • 5+ sublimaatioasua alkuperäisellä hinnalla