Asiakastyytyväisyystutkimuksemme on valmis! 24.08.2017Teetimme asiakastyytyväisyystutkimuksen Jyväskylän Ammattikorkeakoulun kahdella opiskelijalla, jotka vielä valmistelevat tuloksista oman opinnäytetyönsä. Tulokset ollaan kuitenkin saatu ja niitä on ehditty myös jonkin verran analysoimaan.

 

Kysely tehtiin sähköpostitse satunnaisille asiakkaillemme viimeisen muutaman vuoden aikana tilanneille henkilöille. Kyselyyn vastasi 126 asiakasta (noin 30% lähetetyistä), joten tuloksia voidaan pitää myös akateemisesti arvioituna luotettavina.

 

Tavoitteenamme tutkimuksessa oli saada tietoa missä voimme tulevaisuudessa parantaa toimintaamme asiakkaiden vaatimalla tavalla. Kiinnitimme erityistä huomiota asiakaspalvelun laatuun sekä siihen, miten mieluusti asiakkaamme suosittelevat meitä.

 

Asiakaspalvelumme laatu on pääosin hyvällä tasolla. Parannettavaa kuitenkin jää, ja pyrimme siihen, että asiakkaat saavat vastauksia myös normaalin virka-ajan ulkopuolella. Meille on sydämen asia olla nopea kaikessa toiminnassamme.

 

Toinen tärkeä mittari, eli suosittelu on korkealla tasolla. Meidän on pakko myöntää myös se, että muutama yksittäinen projektimme on jollain tasolla epäonnistunut. Selkeä tavoite seuraavaan tutkimukseen mennessä on se, että jokainen asiakkaamme pystyy suosittelemaan meitä eteenpäin.


Tavoitteenamme palvella asiakkaita ympäri Suomen ja sen toteuttamisessa meillä on vielä parannettavaa. Harrastajamäärät esimerkiksi Etelä-Suomessa kuitenkin ovat suuremmat verrattuna muihin alueisiin.

 

Salibandy ja jalkapallo ovat suurimmat kohderyhmämme. Pyrimme tuomaan jatkossa paremmin esiin myös muiden lajien tuotteita, sillä mallistostamme löytyy tuotteita useimpiin Suomessa harrastettaviin lajeihin.

 

Eri lajien seurat ovat suurin asiakasryhmä, mutta ilahduttavasti asiakkaita löytyy myös erilaisista puulaaki- ja kaveriporukoista.

 

Sublimaatioasujen menestys on ollut huomattava. Asujen ulkonäkö on neulosasuun verrattuna usein näyttävämpi ja painatusmetodit ovat ylivertaisia. Etenkin sublimaatiotuotteet lentopalloon ja koripalloon ovat verrattaen suosittuja. Tämä asia on selitettävissä esimerkiksi lentopalloasuissa sillä, että sublimaatiolla ja värjäten tehty painatus kestää kulutuksen parketilla ja syöksyttäessä.

 

Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme ajankäytöstä kyselyn täyttämisessä ja toivomme että yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa!


Uutiset

Sivu 1 / 2  > >>

01.04.2019
Kevät tulee ja jalkapalloon liittyvät hankinnat kannattaa suunnitella jo nyt

09.12.2018
Sportti onnittelee jälleen kerran Eeroa salibandykullasta!

30.11.2018
Black Friday vaikuttaa Postnordin toimitusaikatauluun

05.09.2018
Tässä uusia syksyn peliasumalleja salibandyyn!

20.06.2018
Tsekkaa tästä uusimmat mallit Damons Sportilta!

19.04.2018
Tästä tietoa toimitusajoista ynnä muuta olennaista kevään tilauksiin!

29.11.2017
Nyt voit tilata tuote-esittelyn seurasi kokoukseen!

24.08.2017
Katso tästä tuloksia.

11.08.2017
Tutustu tästä sublimaatioasujen hyötyihin

04.08.2017
Tästä tärkeää tietoa sisäpelikauden alkaessa