Sisäpelikausi starttaa uusien mallistojen myötä! 04.08.2017 

Olemme lisänneet salibandypuolelle useita uusia malleja sublimaatioasuihin. Tuomme lähiaikoina lisää malleja myös mm. lentopalloon, koripalloon, sekä jääkiekkoon. Valmiiden mallien lisäksi teemme myös asiakkaan mallikuvan pohjalta asuja, mikäli käyttöoikeus asuihin on hoidettu seuran puolelta kuntoon.

 

Tässä simppelit stepit tilauksen tekemiseen:

1. Ota yhteys puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottokaavake "Yhteystiedot"-osiosta.

2. Yhden joukkueen 10-25 kpl suuruiset tilaukset hinnoitellaan nettisivuillamme näkyvien hintojen mukaan, mutta suuremmissa tilauksissa voit pyytää meiltä erillisen tarjouksen. Toivomme että etukäteen olisi valittuna esimerkiksi muutama vaihtoehto asumalliksi. Annamme tämän jälkeen mielellämme lisätietoa asuista, materiaalieroista sekä muista olennaisista asioista liittyen asuhankintaan.

3. Tarvitsemme tilausta varten pelaajien numero- koko ja mahdollisesti painatettavien nimien tiedot ensisijaisesti Excel-tiedostona, mutta myös muut tavat käyvät ongelmitta.

4. Jos tilaukseen tulee logopainatuksia, niin tarvitsemme myös logot sähköpostitse sekä niiden toivotut sijainnit tilauskaavakkeen mukana. Voit valita myös mieluisan numerofontin "painatukset"-osiosta.

5. Kun tilauksessa on kaikki kasassa, teemme asusta mallikuvan hyväksyttäväksi. Tässä vaiheessa asun ulkonäköä voidaan vielä muuttaa ennen varsinaista valmistusprosessia.

6. Kun mallikuva on toivotunlainen, asut valmistetaan ja lähetetään suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen kuriiripalveluna.

 

Toimitusaikamme on elokuun alkupuolella noin 2,5 viikkoa, mutta syksyn lähestyessä on syytä varautua noin viikon pidempään toimitusaikaan. Jos joukkuella tai seuralla on tarkka deadline asutoimitukselle, me voimme varmistaa ajankohtaisen toimitusajan ja mahdollisesti saada myös nopeutettua asujen valmistusta jos tilanne niin vaatii.

 

Sport Solutions jatkaa edelleen kahden pelurin voimin. Sinua palvelevat Antti Saleva sekä Eero Kosonen. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

 

 


Uutiset

Sivu 1 / 2  > >>

01.04.2019
Kevät tulee ja jalkapalloon liittyvät hankinnat kannattaa suunnitella jo nyt

09.12.2018
Sportti onnittelee jälleen kerran Eeroa salibandykullasta!

30.11.2018
Black Friday vaikuttaa Postnordin toimitusaikatauluun

05.09.2018
Tässä uusia syksyn peliasumalleja salibandyyn!

20.06.2018
Tsekkaa tästä uusimmat mallit Damons Sportilta!

19.04.2018
Tästä tietoa toimitusajoista ynnä muuta olennaista kevään tilauksiin!

29.11.2017
Nyt voit tilata tuote-esittelyn seurasi kokoukseen!

24.08.2017
Katso tästä tuloksia.

11.08.2017
Tutustu tästä sublimaatioasujen hyötyihin

04.08.2017
Tästä tärkeää tietoa sisäpelikauden alkaessa